ensemble salopette pour poupée 42cm

stoere babypop salopette (42cm)

Staat: Nieuw product

Corolle

KZ12996

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen...

24,75 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle. Speciaal voor kleine mama's vanaf 18 maanden, biedt de 'les classiques'-collectie een complete wereld van zachte babypoppen, kleding en verzorging op hun maat.

Je lieve babypop ziet er lekker stoer uit in deze leuke denim salopette met trendy gestreept truitje. Past perfect bij de popjes uit de Les Classiques collectie van Corolle. Opgelet, pop niet inbegrepen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.

product referentie :W9043