Grote boekentas Vliegtuig

Stoere grote boekentas - Vliegtuig

Staat: Nieuw product

Caramel & Cie

CAR034

Een degelijke boekentas zorgt voor een zorg minder aan het start van het nieuwe schooljaar. Dat hij er ook nog mooi uitziet is helemaal mooi meegenomen.

Dit knap exemplaar, van het Franse merk Caramel & Cie, is tot in de kleinste details prachtig afgewerkt en sluit heel makkelijk dankzij de praktische druksluitingen.

85,90 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CARTGM053

CollectieClassique
TypeSchooltassen
Tassen printsAéroplane
Type boekentasgrote schooltas
Type Caramel & CieSchooltassen large

Stoere grote Caramel et Cie boekentas met vliegtuig.

Deze leuke schooltas is van uitstekende kwaliteit en tot in de kleinste details afgewerkt, met een naamkaartje, 2 waterbestendige compartimenten en verstevigde naden binnenin. Aan de voorkant is een apart vak voor kleine spulletjes voorzien van een grote flap met velcro-sluiting. De stevige boekentas sluit makkelijk met praktische druk gespen. Achteraan is de tas comfortabel afgewerkt met fleece en verstelbare riemen. Ideaal voor hippe lagere school leerlingen met stijl.

Caramel et Cie is een Frans merk van ontwerpster Rafaela Garcia. Ze ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een prachtig accessoire dat elk kind (en hun ouders) aanspreekt. De mooie ontwerpen zijn ook stevig gemaakt, zodat ze een hele schoolcarrière kunnen meegaan. De tassen worden geproduceerd in fair trade ateliers in Vietnam, met respect voor de arbeiders en hun vakkennis.

Materiaal: 100% katoen, afgebiesd en gevoerd met 100% polyester.

Afmetingen: 41 x 32 x 16 cm

Gewicht: 950 gr.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.160.410.320.95
Caramel & Cie is een Frans merk dat modieuze tassen en boekentassen voor kinderen maakt. De designs springen in het oog en bedenkster Rafaela Garcia verwent kids met trendy, ludieke en intelligente collecties die uitblinken in bruikbaarheid en kwaliteit. Rafaela ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een geweldige accessoire, een emotioneel moment dat ze bedenkt, ééntje dat je alleen aan jezelf vertelt of deelt met je ouders, broers & zussen of vriendjes. Omdat deze mooie momenten onvervangbare cadeaus zijn voor het leven, maakt de mode van Caramel & Cie ze onvergetelijk.