Stoere handgemaakte houten totem

Staat: Nieuw product

Nobodinoz

KZ31753

Laat de geest van de adelaar waken over je kamer! Breng het avontuur naar je (kinder)kamer met deze houten totem. Je kan er zelfs een...

39,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

TypeDecoratie
Laat de geest van de adelaar waken over je kamer! Breng het avontuur naar je (kinder)kamer met deze houten totem. Je kan er zelfs een vreugdedansje omheen doen! De totem is met de hand vervaardigd in Frankrijk. Niet alleen leuk om mee te spelen, de adelaartotem bestaat uit 3 aparte delen, maar ook heel mooi als decoratie.

Materiaal: FSC-gecertifieerd berkenhout, afgewerkt met niet-toxische verf en vernis.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
252850.35
Nobodinoz - Nobodinoz is een Frans en Spaans merk voor baby's, kinderen en volwassenen, opgericht door Murielle en Roman Bressan in 2012. Het merk maakt prachtige kinderproducten die in elke kamer van het huis passen met als doel om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren.. Unieke en kleurrijke designs voor het dagelijkse leven De bruisende wereldstad Barcelona is de thuisbasis van het designlabel Nobodinoz. Bij Barcelona denk je meteen aan zon, La Rambla, Gaudí, tapas, La Boqueria... Kortom, aan een stevige portie Spaans temperament. Laat nu net kleur , creativiteit , passie , karakter en plezier de trefwoorden zijn die Nobodinoz hoog in het vaandel draagt. De uitstraling van dit merk laat zowel jong als oud genieten! Duurzame eco-producten van de hoogste kwaliteit. De producten van Nobodinoz worden volledig uit eco-katoen en andere duurzame materialen gemaakt. De stoffen zijn geweven, geverfd en bedrukt in Barcelona met oog voor detail én voor de natuur. Zo kies je niet enkel voor producten die natuurlijkvriendelijk zijn, maar ook lief zijn voor de huid van je kind. Wondermooie collecties voor kids en ouders Rugzakken, pennenzakken, tapijtjes, beddengoed, kussens, slabben, slaapzakken, tipi’s en dergelijke worden overstelpt met de mooiste kleuren en hipste prints. De unieke designs kan je op verschillende items spotten en combineren onderling erg goed. Gewoon mixen & matchen dus! Nobodinoz heeft fantastische collecties voor zowel baby’s als kinderen. Maak kennis met de Gatsby Collectie , So Natural Collectie , Haiku Bird Collectie ,  Pure Collectie en vele anderen!