Stoere handgemaakte houten totem

Stoere handgemaakte houten totem

Staat: Nieuw product

Nobodinoz

KZ31753

Laat de geest van de adelaar waken over je kamer! Breng het avontuur naar je (kinder)kamer met deze houten totem. Je kan er zelfs een...

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

TypeDecoratie
Laat de geest van de adelaar waken over je kamer! Breng het avontuur naar je (kinder)kamer met deze houten totem. Je kan er zelfs een vreugdedansje omheen doen! De totem is met de hand vervaardigd in Frankrijk. Niet alleen leuk om mee te spelen, de adelaartotem bestaat uit 3 aparte delen, maar ook heel mooi als decoratie.

Materiaal: FSC-gecertifieerd berkenhout, afgewerkt met niet-toxische verf en vernis.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
252850.35
De bruisende wereldstad Barcelona is de thuisbasis van het design label Nobodinoz. Wanneer je aan Barcelona denkt, denk je meteen aan zon, La Rambla, Gaudí, tapas, La Boqueria,…. Kortom: aan een stevige portie Spaans temperament.     Laat nu net kleur, creativiteit, passie, karakter en plezier de trefwoorden zijn die Nobodinoz hoog in het vaandel draagt. Zo doet de uitstraling van dit merk zowel jong als oud genieten. Rugzakken, pennenzakken, tapijtjes, beddengoed, kussens, slabben, slaapzakken, tipi’s,... worden overstelpt met de mooiste kleuren en hipste prints. De unieke designs kan je op verschillende items spotten en combineren onderling erg goed. Er rest nog maar één ding om te doen: gewoon mixen & matchen!