stoere handpop 'draak Vinni'

stoere handpop 'draak Vinni'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ30809

Poppenkast spelen met HABA (38)

Deze knuffelige handpop wordt snel de lievelingsvriend van jouw kleine spruit. Ideaal voor de eerste rollenspellen en kleine toneelstukjes. Breid...

19,95 €

Add to my wishlist

Deze knuffelige handpop wordt snel de lievelingsvriend van jouw kleine spruit. Ideaal voor de eerste rollenspellen en kleine toneelstukjes. Breid gauw je handpoppencollectie uit met andere (dieren)vrienden die opgenomen zijn in het assortiment!

Afmetingen: 25x25cm.
Geschikt voor kids vanaf 1,5 jaar.
Materiaal: polyester.
Wasinstructies: 30°C mild.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
219320.116
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :302525

Collectie Poppenkast spelen met HABA
Inspiratie en thema's