Stoere isothermische lunchtas in eco-katoen - Robots

Staat: Nieuw product

Keepleaf

BU086

De stoerste lunch? Dat is met voorsprong de jouwe ... als je hem verpakt in deze duurzame lunchtas van Keepleaf. De koeltas is gemaakt van duurzame eco-katoen en binnenin dubbel geïsoleerd zodat alles wat je erin steekt fris en lekker blijft tot er een hongertje opsteekt.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LB-4019

Geweldige isothermische lunchtas van Keapleaf vol stoere robots, helemaal gemaakt uit organisch katoen. Perfect voor sandwiches en lekkere snacks. De tas is duurzaam geproduceerd, licht en eenvoudig schoon te maken. Met een velcro-sluiting, plaats voor een naamlabel binnenin, een waterdichte voering en een handig handvat voor onderweg.

Afmetingen: 10 x 15 x 24 cm
Materiaal: 100% biologisch katoen - dubbele geïsoleerde binnenkant

Keapleaf is een mooi merkje, vanbinnen en vanbuiten. Ze maken prachtige items die goed van pas komen bij jonge ouders en kun kroost en nog ook mooi zijn voor de planeet want met deze producten worden wegwerkverpakkingen overbodig en alles is op een ethisch verantwoorde manier gemaakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202870.15
KeepLeaf is niet gewoon een tof merkje, het staat voor een hele levensstijl. Ze bieden kwalitatief design, ecologische duurzaamheid, ethische productie én zetten zich in voor goede doelen. Met elke aankoop, dragen KeepLeaf klanten zo actief bij aan positieve verandering. Het bedrijf ondersteunt goede doelen zoals bijvoorbeeld het bouwen van scholen in ontwikkelingslanden.Herbruikbare boterhamzakjes , zuigflessen , make-up tasjes  en ga zomaar voort. In de KeepLeaf collectie vind je wat voor iedereen in de familie. De filosofie van KeepLeaf houdt daar niet op. Ze promoten ook een zekere werkomgeving, duurzame werkcontracten en opleidingen voor hun personeel. Zo worden alle KeepLeaf producten vervaardigd in een moderne, schone en familiale omgeving.Natuurlijk is de KeepLeaf collectie vervaardigd met een enorm respect voor het milieu . Ze spoort aan om herbruikbare, natuurlijke en duurzame producten en materialen te gebruiken. Met minder toxines en afval, dragen GreenLeaf klanten bij aan een ecologischere wereld voor de volgende generaties. KeepLeaf, dat zijn goede producten die goed doen.