Stoere knuffel - Nozo

Staat: Nieuw product

Done by Deer

KZ31126

Nozo de neushoorn woont in Afrika. Hij is een stoere kerel en heeft NOOIT schrik van iets, ...dat zegt hij althans. Nozo is een hele trouwe...

16,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD-30616

TypeKnuffels
KleurGroen
Done By Deer designsHappy Home

Nozo de neushoorn woont in Afrika. Hij is een stoere kerel en heeft NOOIT schrik van iets, ...dat zegt hij althans. Nozo is een hele trouwe vriend en helpt iedereen die om hulp vraagt. En wanneer zijn beste vrienden een nieuw avontuur willen beleven is Nozo altijd diegene die vooraan loopt en de troepen leidt!

Materiaal: 100% polyester.
Afmetingen: 25cm x 13cm.
Leeftijd: vanaf 1jaar.
Wasbaar op 40°.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
271700.35
Wist je dat Silly U in het najaar van 2014 haar merknaam veranderde naar Done by Deer ? En wist je dat 'Hjorth' de Deense vertaling is van 'Deer'? Helene Hjorth, designer en creatief brein achter Done by Deer, heeft een duidelijk doel: plezierige en spelbevorderende producten ontwerpen die daarnaast ook mooi in de kamer staan. Ze houdt niet alleen de nieuwste trends in het oog, maar Helene laat zich ook inspireren door de kleine schoonheden van alledag. Het Deense merk Done by Deer staat voor trendy deco-producten voor de kinderkamer die de verbeelding en de sociale ontwikkeling van kids stimuleren. Zachte pastelkleuren geven een pasgeborene een knus en vertrouwelijk gevoel, terwijl felle kleuren de bruisende energie van een peuter uitstralen. Met Done by Deer breng je de kinderkamer een level hoger! Zo dient de kamer niet alleen om te slapen, maar ook als favoriet speelterrein van je kleine ontdekker.