Stoere plus tafellamp - vintagewit

Staat: Nieuw product

Stapelgoed

COM072

Monochrome kinderkamer inspiratie (245)

Deze stoere Stapelgoed staanlamp past perfect op een kast in de woonkamer maar ook op de plank van een coole kinderkamer. Waar ze ook terecht komt, dit is een uniek stuk voor een uniek interieur.

69,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 50400064

Type verlichtingnachtlampje

Tafellamp uit de STGD-collectie van het Nederlandse merk Stapelgoed, gemaakt van staaldraad in de vorm van een plus en geschilderd in een ruwe witte kleur. Staat mooi in je living maar ook op de kinderkamer.

Afmetingen: 43 x 10 x 44 cm

Materiaal: staal

Stapelgoed is een uniek merk uit Nederland. Ze houden van authenticiteit en je herkent hun producten meteen aan hun bijzondere ontwerpen en gedetailleerde afwerking. Wees stoer, eigentijds en durf je te onderscheiden. Wees stapelgoed!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.440.460.142.45
Stapelgoed - Voor een stoere en eigentijdse woonstijl ben je bij Stapelgoed aan het juiste adres! Dit merk is altijd op zoek naar het authentieke. Ze ontwerpen vol passie allerhande meubels en accessoires, elk met een verhaal. Ze hebben een handgemaakte collectie vol pure materialen met een verhaal en unieke uitstraling. Naast de ‘Stapelgoed Handmade’ collectie hebben ze ook de STGD-collecties. Daarin zitten ondermeer meubels, beddengoed en lampen... Durf te combineren, maak je huis eigen en vooral nog gezelliger met dit prachtig merk uit Nederland.
Collectie Monochrome kinderkamer inspiratie
Inspiratie en stories