Stoere portemonnee T-rex

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC049

Zakgeld gekregen? Centjes gespaard? Jouw kleintje stopt de centjes makkelijk weg in dit stoer baby T-Rex portemonneetje van A Little Lovely Company.

Door de handige ritssluiting achteraan worden de centjes veilig bewaard, totdat ze uitgegeven worden natuurlijk.

9,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LBTRBU19

CollectieLovely Toys & Gifts
TypePortemonnees
KleurBlauw
A Little Lovely Company figuurDino's

Dit stoer T-Rex portemonneetje is een leuk hebbeding uit de nieuwe collectie van A Little Lovely Company uit Nederland. Leuk om spaarcentjes in te bewaren of mee te nemen als jullie samen gaan winkelen. Ook handig om een extra centje te geven bij een speciale gelegenheid en deze leuk te verpakken.

Afmetingen: 13,2 x 14,3 x 0,5 cm

Materiaal: Acryl

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen.

Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
161610.01
  • Door Gisele J.
  •  de 07/05/2020
heel goed
  • Door Veronique O.
  •  de 24/04/2019
mooi van vorm, maar geen functie, zo kleine rits, wat kan daar in, maar was kadootje dus geen probleem, moest ik echter daar voor betalen zou minder zijn.
  • Door Julie W.
  •  de 15/01/2019
Leuk
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !