street art poster

Stoere poster - Street art

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ281

Hello, paf, boem! Deze poster wordt de eyecatcher van jouw stoere kinderkamer.

'Street art' komt uit de serie Little Big Room van het Franse merk Djeco en is ontworpen door Sébastien Féraut, een Parijse artiest/grafisch ontwerper die zijn inspiratie haalt uit koddige en absurde elementen. Zijn universum wordt gevuld met cartoonachtige, vreemde schepseltjes en andere surrealistische dieren met sprekende ogen en is altijd rijk aan detail.

20,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD00304

CollectieLittle big room
TypePosters

Limited edition stoere urban poster 'Street Art', perfect voor stoere jongens (of meisjes-)kamers. Deze poster is van Djeco en is geprint op super stevig Kakemono papier. Dit is stevig papier wat bestand is tegen scheuren en daarom ideaal om de kleine nieuwsgierige handjes te trotseren. Dankzij de houten randen boven en onder, blijft de poster mooi strak hangen.

Limited edition, er zijn slecht 1000 exemplaren van gemaakt!

Materiaal: stevig papier
Afmetingen: 40 x 60 cm

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.443.110.60.201
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!