12 st puzzel Race Auto

Stoere puzzel 12 st - Race Auto

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER061

Twaalf stevige puzzelstukken ... leg ze aan elkaar en je krijgt een prachtige flitsende rode raceauto op een helblauwe achtergrond.

Dankzij de compacte verpakking is deze Crocodile Creek puzzel ideaal om mee te nemen op reis of om cadeau te doen aan een kleine puzzelfan. Eerste plaat verzekerd!

9,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 384112-7

Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken

Perfecte eerste puzzel voor jouw kleuter. De Crocodile Creek puzzels met 12 stukjes zijn gemaakt uit stevig dik karton, tonen verschillende kleurrijke dieren en objecten en zitten stuk voor stuk leuk verpakt in een stevige doos in de meest leuke vormen, die je bovendien lekker makkelijk overal mee naartoe neemt. Verkrijgbaar in verschillende versies, welke is jouw favoriet?

Aantal stukjes: 12

Afmetingen: puzzel ongeveer 13 x 30 cm - doos 14,5 x 15 x 5 cm

Leeftijd: 3+

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.5145.10.33
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen & puzzels maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.