Stoere ridder tuniek - Edmund

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids! (140)

Zeg hallo tegen stoere ridder Edmund!

Leuk en stoer én vooral plezant voor je kindje om zichzelf snel om te toveren tot een stoere en dapper ridder. Leuke toevoeging aan de verkleedkoffer!

43,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100710

PersonageRidder
TypeVerkleedkostuums
KleurMeerkleurig

Het ridder tuniekje is eenvoudig aan te trekken, dus ideaal voor jongens om op ontdekkingsreis te gaan! Makkelijk zelf aan te trekken.Het ridderpak past makkelijk over de kleren heen en heeft brede zilveren schouders van nepleer. Om de ridderoutfit helemaal compleet te maken kan het zwaard natuurlijk niet ontbreken, dus neem nog een kijkje bij de ridder accessoires.

De ridderoutfit is geschikt voor kinderen van:
- 3-4 jaar met een lichaamslengte van 98-104 cm.
- 5-7 jaar met een lichaamslengte van 110-122 cm.
- 8 tot 10 jaar of met een lichaamslengte van 128 tot 140 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.350.030.340.17
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids!
Inspiratie en stories