Ronde speeltafel - Circle grey

Staat: Nieuw product

Kidsdepot

COM168

Voor je kleine speelvogels hebben we deze stevige en rubuuste ronde tafeltje van Kids Depot. Zet hem in de kinder- , woon- of speelkamer en laat je kleintjes erop spelen, tekenen, ...

Dit speeltafeltje staat altijd mooi en er zijn bijpassende krukjes beschikbaar om het plaatje compleet te maken.

129,95 €

103,96 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 20010322

TypeTafels
KleurGrijs

Ronde tafel Circle Grey van KidsDepot is een knappe en tegelijke stoere speeltafel met een houten tafelblad en metalen poten met een grijze finish. Ideaal om in de woonkamer te zetten! En zelfs als je kinderen groter zijn als bijzettafeltje te gebruiken. Leuke tip: combineer deze speeltafel met de bijpassende of contrasterende krukjes van dit leuke Nederlandse merk.

Afmetingen: ø 72 x 57 cm

Materiaal: mango hout en metaal

De tafel is zelf in elkaar te zetten, makkelijk te monteren.

KidsDepot is een speelse collectie woondecoratie voor kleine en grote kids. Geef de kinder-, speelkamer of woonkamer een heel eigen look. Van de stoere verlichting aan het plafond tot de leukste vloerkleedjes op grond, bij KidsDepot vind je altijd wat je zoekt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
00011.5
  • Door Anonymous A.
  •  de 12/05/2020
Goede prijs/kwaliteit. Stevige en vrij zware tafel. Heel mooi met bijpassende stoelen. Hout is prachtig.
KidsDepot is een hip Nederlands decoratiemerk van Coming Group BV. De kleurrijke collecties van dit frisse merk helpen je moeiteloos een unieke look te creëren voor de kinder-, speel- of woonkamer. Of je nu gaat voor een industriële of mooie naturel kamer. Met Kidsdepot maak je het plaatje helemaal compleet!Stijlvolle woondecoratie voor alle kidsKidsdepot heeft toffe woonaccessoires voor kinderen van alle leeftijden. Van het tapijt op de vloer, de lamp aan het plafond en de opbergers onder het bureau, het boxkleed in de box, het wandrek boven de speeltafel tot een pluche dierenkop aan de muur. Kidsdepot heeft het allemaal! Hun ruime collecties zorgen ervoor dat jij de perfecte sfeer in huis brengt.