Stoere set Boom! Kapow! tattoos*

Stoere set Boom! Kapow! tattoos*

Staat: Nieuw product

Meri Meri

KZ31740

Meri Meri: super hero (10)

Maak indruk met deze stoere cartoon slogan tattoos ! In vrolijke kleuren en verfraaid met glimmende holografische zilveren accenten.
Pakje...

2,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Maak indruk met deze stoere cartoon slogan tattoos ! In vrolijke kleuren en verfraaid met glimmende holografische zilveren accenten.
Pakje bevat 2 tijdelijke tattoo-vellen. Formaat pakje: 11,5 x 9 cm.

KleurMeerkleurig
CollectieSuper hero
TypePlaktattoos
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.5900.35
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...

product referentie :145855

Collectie Meri Meri: super hero
Inspiratie en stories