stoere set om schilderijtjes te metalliseren

Staat: Nieuw product

DJECO

Djeco Atelier Serie (179)

Ontdek hoe leuk en creatief knutselen kan zijn met deze prachtige doos van Djeco. De doos bevat prachtige afbeeldingen en een spateltje om...

12,10 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09510

Ontdek hoe leuk en creatief knutselen kan zijn met deze prachtige doos van Djeco. De doos bevat prachtige afbeeldingen en een spateltje om helemaal zelf aan de slag te gaan. Hoe ga je te werk? Heel simpel. Maak met het spateltje aangeduide stukjes op de afbeelding los. De onderliggende stukjes kleven zodat je er metaalfolie kan opplakken. Door het effect van de metaalfolie, lichten de afbeeldingen op. Kortom, een magische activiteit waar kinderen dol op zijn. Een handig boekje wijst je stapsgewijs de weg naar schitterende kunstwerkjes. Geschikt voor kinderen van 7 tot 13 jaar. Maak je keuze uit de twee leuke varianten!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
174230.36
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco Atelier Serie
Inspiratie en stories