piraten strijkapplicaties

Stoere set van 2 stoere piraten strijkapplicaties*

Staat: Nieuw product

Meri Meri

KZ40197

Heb je echte zeebenen, dan zijn deze piraten applicaties echt wat voor jou. Strijk snel wat avontuur op je zeerovers-outfit!

7,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 50-0174

KleurMeerkleurig
TypeStrijkapplicaties

Zin om kleding van de kids wat op te vrolijken? Gebruik dan deze ongelofelijke coole 'pirate' strijkfiguren. Ook ideaal voor op tassen en jassen. Hoe ga je te werk? Heel simpel! Plaats het geborduurde tekeningetje op de kleding. Leg er een doek over en houd het heet strijkijzer voor 20 à 30 seconden op het figuurtje. Nog een keer langs de andere zijde strijken, even laten afkoelen en klaar is kees!

Opgelet: bij delicate stoffen is opnaaien aangeraden in plaats van opstrijken.
Inhoud: 2 strijkpatches, afgewerkt met gekleurde en gouden borduursels.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.070.110.0150.02
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...