Stoere S.O.S. ehbo-kit houder

Stoere S.O.S. ehbo-kit houder

Staat: Nieuw product

Lässig

KZ30723

Eerste hulp bij ongevallen! Met deze stoere houder heb je altijd pleisters, zalfjes of druppels bij de hand. Alles vindt een plaatsje in de...

18,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LMFA147181

KleurZwart
Collectie4 family
TypeTassen
Eerste hulp bij ongevallen! Met deze stoere houder heb je altijd pleisters, zalfjes of druppels bij de hand. Alles vindt een plaatsje in de handige houder met transparante zakjes, elk met hun eigen ritssluiting. Je kan er zelfs veilig kleine flesjes in meenemen. Zodra je kleine patiënt geholpen is, berg je in een wip alle spullen weer op. De extra elastiek aan de buitenkant zorgt ervoor dat alles op zijn plaats blijft.

Materiaal: 100% polyester.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13.51900.35
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.