Stoere Speelset met kraan

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT052

Welkom in PlanWorld (63)

Deze grote houten speelset met roterende hijskraan van het merk Plan Toys is topspeelgoed voor mini bouwvakkers.

Hijs omhoog, laat zakken! Je kan de kraan helemaal rond draaien, met de lift kan je op en neer en met de knoppen kan je katrol besturen om van alles naar hartenlust te verplaatsen.

92,79 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6086

SamenstellingenHout
CollectiePlan City
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 3 jaar

De speelgoedset met kraan is volledig gemaakt uit gerecycleerd rubberhout. Hij bestaat uit verschillende onderdelen: 1 hijskraan, 2 poppetjes, 1 emmer, 1 kruiwagen, 1 bouwteken bord, 2 afzethekken, 2 verkeerskegels en 1 betonmolen.  Prima te combineren met de andere speelsets van Plan Toys.

Afmetingen: 44 x 22 x 48,5 cm

Vanaf 3 jaar

Materiaal: rubberhout

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.35
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Welkom in PlanWorld
Inspiratie en stories