Camion de transport de voitures à partir de 3 ans

Stoere transportwagen met 2 autootjes

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT133

Vroem, vroem ... wat komt daar nu op je af?

Deze stoere Plan Toys transportwagen brengt heel wat speelplezier met zich mee. Je kan de vrachtwagen van de oplegger halen, de oplegger openklappen, met de autootjes op en af de truck - en in het rond - rijden.

15,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

SamenstellingenHout
CollectiePlan City
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 3 jaar

Oerdegelijke transportwagen van Plan Toys met 2 personenwagens, een super uitbereiding van de auto-collectie en een prima geschenk voor voertuigen-fans. De schattige autootjes zijn gemaakt uit 100% natuurlijk, gerecycleerd hout en hebben rubberen wieltjes zodat je er echt mee kan 'rijden'

Afmetingen oplegger: 16 cm lang - autootjes: 5 x 3 x 3 cm
Materiaal: duurzaam rubberhout
Leeftijd: vanaf 3 jaar

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. In dit geval rubberhout, dat is hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.11
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.