Stoere verkleedset - Draak

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR256

Kinderen doen niets liever dan de slechterikken verslaan dus deze knappe draken verkleedset is een perfecte aanwinst voor jouw magische avonturier zijn of haar verkleedkist.

55,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 188926

PersonageDraak
TypeVerkleedsets
KleurGroen

In de Draak verkleedset van Meri Meri zit een schitterend groen cape met stekels op de rug en elastische armbanden zodat je net echt kan vliegen. Het hoofddeksel is van dezelfde stof gemaakt en afgewerkt met zwart geborduurde ogen en oranje vlammen die uit de neusgaten tevoorschijn komen. Dankzij de zwarte elastieken blijft alles goed zitten.

Maat: one size - voor verkleedfans van 3-6 jaar

Afmetingen: 134,5 x 81 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke verkleedsets, zachte knuffelvriendjes en unieke feestartikelen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...