Stoere Vilacity brandweerkazerne

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ40432

Vilacity van Vilac (7)

Geweldige brandweerkazerne van Vilac met verschillende functies en accessoires. Deze houten kazerne is een mooie aanvulling op het Vilacity-gamma. Je kleine brandweerman of -vrouw zal er uren speelplezier aan beleven.

82,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2359

CollectieVilac Imitation
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 3 jaar

Help, het huis staat in brand ! Verwittig snel de brandweermannen in de kazerne. Daal af met de lift, open het rolluik en de beweegbare slagboom ! De brandweerlui zijn al op weg naar hun volgende avontuur.

Deze houten brandweerkazerne heeft heel wat leuke opties zoals een lift, een helicopterplatform, een parking, een autoramp en een schuifdeur, en 10 accessoires (brandweerauto, helicopter, ladderwagen, ...) om heel wat avonturen te bedenken en uren heerlijk te spelen.

Formaat: 42 x 35 xx 33 cm. Materiaal: hout. Geschikt voor kids vanaf 3+ jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
454512.52.6
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, de kenmerken van Vilac, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.
Collectie Vilacity van Vilac
Inspiratie en stories