griffe manuelle pour sable

stoere XXL-handschep om te graven

Staat: Nieuw product

Haba

KZ20767

Bouwdino - HABA (19)

Lekker graven met de XXL-handschep! Elke kinderarm wordt een graafmachine met de reuzenschep! Graaf en kijk wat je in de zandbak of op het strand...

8,95 €

Add to my wishlist

Lekker graven met de XXL-handschep! Elke kinderarm wordt een graafmachine met de reuzenschep! Graaf en kijk wat je in de zandbak of op het strand vindt. Dankzij de handgreep en de klittenband ligt de XXL-handschep goed in de hand. Materiaal: polypropeen plastiek.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14.710.123.20.147
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301051

Collectie Bouwdino - HABA
Inspiratie en stories