stoffen boek - Gans Guitig

stoffen boek «Gans Guitig» met voel- en speeleffecten *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB121

Superschattige textielboek met boeiende voel- en speeleffecten voor kleine lezertjes. Het hoofdpersonage in het boekje is Gans Guitig die de wereld gaat verkennen en heel wat leuke dingen ontdekt. Ontdek je mee?

19,95 €

13,97 €

Zet op mijn verlanglijstje

De kleine Gans Guitig waggelt vrolijk door de wereld en ontdekt daarbij talrijke spannende dingen. Elke pagina verrast de kleine lezer met leuke tekeningen van dieren en fascinerende stoffen om aan te voelen. Bij het boek zit ook een mooie vingerpop die de kinderen door het hele boek begeleidt.

Materiaal: polyester, kunststof. Formaat: 18 x 18 cm. Geschikt vanaf 6 maanden.

Wasinstructies: wassen op 30 °C mild, niet in een trommeldroger drogen, niet strijken, niet chemisch reinigen, bleken niet toegestaan.

Design: Ines Frömelt.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
204.327.50.158
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :303152