NULL

stormachtig dobbelspel 'piloten zonder vrees'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17260

Gezelschapsspelen van HABA (136)

In de wateren rondom het vulkaaneiland Habanabi ligt een gezonken schip vol met goud. En nu spoelen er overal goudstukken aan... Maar niemand...

17,95 €

Add to my wishlist

In de wateren rondom het vulkaaneiland Habanabi ligt een gezonken schip vol met goud. En nu spoelen er overal goudstukken aan... Maar niemand waagt zich met zijn schip in de Bermudavierhoek. Alleen de dappere piloot Pit gaat ervoor: wie durft als Pits copiloot samen met hem op zoek te gaan naar de schat? Met een beetje geluk bij het dobbelen en als je bereid bent wat risico te nemen, kan je de meeste goudstukken verzamelen. Voor 2-4 kleine piloten vanaf 6 jaar.

Leeftijdvanaf 6 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222200.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :005948

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en thema's