Straffe kit - Giet en verf een vulkaan

Staat: Nieuw product

4M

KZ05551

Bouw je eigen grote, stevige vulkaan die je zelf moet vormen, schilderen en versieren. Verbaas je vrienden en familie door de vulkaan ook nog...

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5603230

Bouw je eigen grote, stevige vulkaan die je zelf moet vormen, schilderen en versieren. Verbaas je vrienden en familie door de vulkaan ook nog eens te doen uitbarsten. Inhoud: een vulkaanvorm, twee zakjes gips van fijne kwaliteit, een verfstrip van zes kleuren, een borstel, eenroerder, een blad met grappige tekeningen voor de versiering, een set instructies, inclusief wetenswaardigefeiten over een vulkaan en instructies hoe je je vulkaan kan doen uitbarsten. Dit is een geweldig wetenschapsproject en als hij af is, zet je hem toch gewoon mooi in je kamer. Toezicht en hulp van een volwassene zijn aanbevolen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
172260.74
4M - Creatief. Inspirerend. Fantasierijk. Pret. Het speelgoed van 4M stimuleert jonge artiesten hun eigen originaliteit te uiten. 4M motiveert kinderen om de wereld met andere ogen te bekijken. De wetenschappelijk onderbouwde speelkits wakkeren vast en zeker het hart van kleine wizz-kids aan, en zullen hun geest verscherpen. Leren wordt spelen op een wel erg entertainende en prettige manier.