Strand- of zwemschoentjes voor peuters

Staat: Nieuw product

Splash About

De strandschoenen zijn gemaakt van soepel neopreen en aan de achterzijde voorzien van een koordje dat aangetrokken kan worden. De strandschoenen...

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

De strandschoenen zijn gemaakt van soepel neopreen en aan de achterzijde voorzien van een koordje dat aangetrokken kan worden. De strandschoenen zijn uitgevoerd met een zachte anti-slip zool. Deze strandschoenen zijn ook ideaal voor in en rond het zwembad. Doordat deze een antislipzool hebben glijden de kinderen niet meer uit.
- aantrekkoordje (zodat er ook geen zand in de schoenen komt)
- ventilerende bovenkant, zodat de voet kan ademen en voorzien van een speciale UV beschermende laag
- 3 mm dik soepel neopreen
- maximale UV bescherming (gehele schoen)

De maten zijn weergegeven in interne lengte van de schoen. Zet de voet van je kind plat op de grond en meet de lengte van de voet (van de hiel tot en met de grote teen). Hierbij tel je een halve tot een centimeter bij op en je hebt de juiste maat.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Splash About - Zonbeschermende baby- en kinder- badmode. De gehele collectie badmode van Splash About biedt maximale UV bescherming. Je bengel is maximaal beschermd tegen de zon. De zwemvesten en floatsuits (badpakken met drijvers) zijn ideaal om je kids vertrouwd te maken met het water. Je kan hiermee je kind veilig leren zwemmen.