Strategiespel - Honga

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (136)

De clan van de sabeltandtijger zoekt een nieuw opperhoofd!

Alleen wie de grootste voorraad verzamelt, een succesvolle ruilhandel voert en de oude natuurgoden eert, komt in aanmerking.

Je mag echter nooit, in geen enkele situatie vergeten om voor Honga te zorgen! De sabeltandtijger eet namelijk de hele voorraad op van wie hem verwaarloost.

34,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304323

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 8 jaar
  • spannend voor beginnende en ervaren spelers
  • talrijke actiemogelijkheden zodat kinderen het spel telkens weer willen spelen
  • hoogwaardig spelmateriaal met sabeltandtijger en mammoeten van hout


Taal van de spelhandleiding: Nederlands & Frans
Aantal spelers: 2 - 5 personen
Speelduur: 30 - 45 min
Geschikt vanaf 8 jaar.
Materiaal:
karton, beuk

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.31
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories