Stylish ballerina's voor Ma chérie poppen (33cm)

Staat: Nieuw product

Corolle

COR015

'Les Chéries' by Miss Corolle (7)

Maak de styling van je 'ma chérie' pop helemaal af met deze mooie grijze ballerina's. Ze passen perfect onder een zwart jurkje, kokerrok of jeans.

8,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL58

CollectieMa chérie création

Deze klassieke grijze ballerina's komen uit de 'ma chérie création'-collectie van Corolle. Speciaal ontwikkeld voor stylistes in spe. Ben jij altijd mee met de nieuwste trends? Dan is de 'ma chérie création' collectie van Corolle iets voor jou. Pimpen, customisen en stylen, tover je outfits in no time om tot topcreaties!

In de collectie vind je ook de 'ma chérie' poppen Camille, Chloé, Cécile en Clara, en een heleboel outfits om te personaliseren.

Geschikt voor mini-fashionista's vanaf 5 jaar.
Hoogte pop: 33 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.130.020.110.01
Corolle  is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.Les Chéries by Miss CorolleDe Miss Corolle Collectie  heeft onder meer staande poppen met de prachtige naam ‘Ma Cherie’. De poppen zijn 33 cm hoog en zijn voor kids vanaf 4 jaar. Met deze popjes stap je in de verfijnde wereld van Camille, Chloe, Cécile, Clara en de andere lievelingetjes of Chéries van Corolle.Ma Corolle CollectieBij de Ma Corolle Collectie kan je 5 poppen personaliseren met leuke outfits en accessoires. De poppen zijn 36 cm groot en hebben prachtige, lange haren om te tooien. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.Mon Premier CollectieVoor de kleinste mini ouders vanaf 18 maanden is er de Mon Premier Collectie . De collectie bevat zachte babypopjes inclusief kleding en verzorgings-accessoires. Heerlijk om mee te spelen en te knuffelen.Mon Grand Poupon CollectieIn de Mon Grand Poupon Collectie vind je kleine popjes (36 cm), grote popjes (52 cm) en alle nodige accessoires, van buggy’s en bedjes tot kleren en flesjes. Perfect voor de mini mama’s en papa’s om met alle liefde hun baby te verzorgen.
Collectie 'Les Chéries' by Miss Corolle
Inspiratie en stories