Sublieme slinger - Superhelden maskers

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

TRU062

Alles voor een superhelden feestje (26)

Met deze coole superhelden slinger ben je meteen een held in thema feestjes! De stoere superheldmaskers zijn afgewerkt met schitterende goudfolie en maken elk feestej super!

Wil je helemaal in superhelden thema gaan? Bekijk dan zeker de rest van de Great Pretenders feestcollectie. Power to the party.

8,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 97304

PersonageSuperheld
TypeSlingers

Stoere slinger superhelden Maskers uit de feestcollectie van Great Pretenders, deze stoere slinger is gestikt op gouden draad, voor een stoer feestje uit de toffe feestcollectie van Great Pretenders. Komt in een doosje.

Afmetingen: 182 cm lang

Materiaal: touw en karton

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen! Ben jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Rollenspel maakt de wereld meer begrijpbaar voor kinderen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten. Hoe gaat het sprookje van Great Pretenders nu verder? Ontdek alle verkleedoutfits van dit Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!
Collectie Alles voor een superhelden feestje
Inspiratie en stories