Sublieme wagenspanner - Ocean

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM116

Cam Cam Ocean (11)

Zie ze dansen. Deze wagenspanner is echt een musthave voor elke baby.

De zee elementen zijn voorzien van gedetailleerd borduurwerk. Dankzij de houten clips kan de wagenspanner makkelijk aan een kinderwagen of maxicosi vastgemaakt worden.

38,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1053.10

CollectieOcean
TypeBabyspeelgoed
KleurBlauwgroen

Mooie wagenspanner Ocean van Cam Cam met geborduurde schelp, zeester en zeewier, in verschillende prachtige tinten blauw. Dit leuk hebbeding is afgewerkt met bolletjes van vilt, op elastiek en dankzij de houten/metalen clips hang je hem makkelijk aan elk model draagmand of maxi cosi.

Komt verpakt in een prachtig doosje zodat je het ook perfect kunt cadeau doen!

Afmetingen: 50 x 10 cm

Materiaal: gemaakt van 100% organisch katoen met elastiek en metalen clip - met OCS-label - vulling 100% Okeo-tex standaard polyester

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
213040.08
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.
Collectie Cam Cam Ocean
Inspiratie en stories