Super coole Parking Garage - Creatief

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT118

Eenvoudigweg de allerleukste speelgoed garage ooit!

Deze prachtige garage nodigt uit om te spelen. Super leuk, lekker stevig en gemaakt uit ecologische materialen. Laat ze met hun speelgoedautootjes van parkinglaats naar de uitgang racen, er is een helipad én je kan er met krijt opschrijven om het nog leuker te maken.

59,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6270

SamenstellingenHout
CollectiePlan City
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 3 jaar

Speelplezier verzekerd met deze coole autogarage Race N Play Parking Garage van PlanToys. De garage is gemaakt uit Planwood, heeft een stoere zwarte kleur, 2 verdiepen, veel parkingplaatsjes en een helipad zodat je er ook een helicopter op kan parkeren. Je kan de garage verder zelf inrichten door met krijgt op het zwarte oppervlak te tekenen. Deze set is makkelijk zelf in elkaar te zetten. Er zijn 2 supersnelle autootjes inbegrepen, de helicopter is niet inbegrepen.

Afmetingen: 51,6 x 43 x 17 cm

Leeftijd: + 3 jaar

Materiaal: ecologisch rubberhout

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. In dit geval rubberhout, dat is hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0002.73
  • Door Michel C.
  •  de 18/04/2019
geweldig
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.