300 st puzzel Reptielen en Amfibieën

Super coole puzzel Reptielen en Amfibieën - 300 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER039

Crocodile Creek 36 dieren (16)

Ze leven in het water. Ze leven op het land. Maar ze staan vooral heel mooi op deze grote kinderpuzzel van het supertoffe puzzelmerk Crocodile Creek.

In de stevige opbergdoos staat ook een info fiche met alle namen van de dieren op, zo kan je nadat de puzzel af is kijken welke reptielen en amfibieën je kent en welke je nog moet leren kennen.

17,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 384067-8

TypeKinderpuzzels
Leeftijdvanaf 8 jaar
# Puzzelstukken101-500 stukken
Thema's en onderwerpenDieren

Fascinerend, uitdagend & leerrijk tegelijk. Deze grote puzzel van het populaire Crocodile Creek bestaat maar liefst uit 300 stukjes en toont 36 verschillende reptielen en amfibiën... kan jij ze ook benoemen? De puzzel komt in een stevige kartonnen doos en op de achterkant van het deksel staan alle benamingen van deze geweldige dieren op. Zo is het niet alleen leuk om te puzzelen maar leer je meteen ook bij.

Aantal stukjes: 300

Afmetingen: puzzel 51 x 68,5 cm - doos 28 x 28 x 4,5 cm

Leeftijd: 8+

Illustrator: Pete Oswald

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
27.927.94.41.13
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen & puzzels maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.
Collectie Crocodile Creek 36 dieren
Inspiratie en stories