Super Cute Mandje - Hond

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR619

Wat een cutie, dit mandje is ideaal om paaseitjes in te verzamelen of kleine schatten en op stap te gaan.

De oren zijn aan de buitenkant gemaakt van blauw katoen en aan de binnenkant oranje geruit polyester. Leg een knoopje in de lange oren om de tas te sluiten en te openen De schattige kenmerken van de hond zijn geborduurd en afgewerkt met knap vilt.

35,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 215452

TypeTassen
KleurOranje

Super Cute mandje Hond uit de collectie van Meri Meri is een must-have accessoire voor hondenliefhebbers. Het is prachtig gemaakt met schattige slappe oren en een lief geborduurd en vilten gezicht.

Leeftijd: Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Afmetingen: 13,3 x 25,4 x 13,3 cm

Materiaal: gevlochten mandje, oranje geruit en denim blauw polyester

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.