super grote badcape 'Whale'

super grote badcape 'Whale'

Staat: Nieuw product

Fresk

Houd het droog met Fresk! (21)

Deze fantastische, ruime walvis badcape van Fresk past zowel voor baby als voor junior. Gemaakt uit prachtig bedrukt katoen aan de ene zijde en zachte badstof aan de andere.

43,95 €

Add to my wishlist

Voor Katja en Mark van Aardenne, de Nederlandse zus en broer achter het kekke babymerk Fresk, zijn hun Scandinavische roots een bron van inspiratie geweest voor de 'Whale'-collectie. Laat je meevoeren op een Noorse trip, waarbij je walvissen als motief kan spotten.

Deze fantastische, ruime badcape van Fresk past zowel voor baby als voor junior. Gemaakt uit prachtig bedrukt katoen aan de ene zijde en zachte badstof aan de andere. Afmetingen: 100 x 75 cm. Materiaal: 100% organische katoen, badstof 50% organische katoen, 50% bamboo.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1007500.35
Fresk - Zus Katja en broer Mark van Aardenne lanceren het wondermooie 'Fresk': een nieuw Nederlands merk met biologische babymode. Fresk biedt vanaf deze winter een collectie baby basics uit biologisch katoen: slabbetjes, speendoekjes, rompertjes, pyjama’s en dekentjes. Ontworpen in Nederland, gefabriceerd in Turkije. Fresk wordt verdeeld door KUK company, een bedrijf van Katja en Mark met 10 jaar ervaring op de Europese markt Katja en Mark kozen de naam van hun nieuw merk niet lukraak. Ze hebben een Scandinavische roots en voor hen staat ‘Fresk’ voor een fris briesje, een nieuw begin. Een babycollectie zonder poespas, met liefde gemaakt voor baby’s en hun ouders. Volgens Katja van Aardenne combineert Fresk eigenwijs Hollands design met een vleugje retro Scandinavië. De collectie is lief, fris en heeft leuke en eigenwijze prints. Fresk kiest voor zacht, biologisch katoen en garandeert zo een fijne pasvorm en veel draagcomfort voor baby’s.

product referentie :F420-25

Collectie Houd het droog met Fresk!
Inspiratie en thema's