tekeningenmap - Arctic animals

Super handige tekeningenmap - Zwaan

Staat: Nieuw product

Sebra

SEB016

Dino & Arctic collectie van Sebra (14)

Ooit waren er eens... veel tekeningen die rond het huis slingerde, nu is er de praktische en super mooie tekeningen map van Sebra.

Verzamel al de mooiste tekeningen van je kleine artiest is deze leuke map uit hard karton met elegante zwaan!

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8011202

Praktische map om kindertekeningen makkelijk weg te bergen. De kaft is afgewerkt met een elegante illustratie van een vliegende zwaan en zorgt voor een decoratief accent op je boekenplank of kast.

Afmetingen: 32 x 7 x 25,5 cm

Materiaal: hard karton

Het Deense Sebra staat voor moderne, functionele ontwerpen in rustige en altijd stijlvolle kleurkeuzes. Ze hebben een passie voor wat mooi is en dat voel je in elk van hun producten. Een groot deel van de collectie wordt met de hand gemaakt en er wordt zoveel als mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, wol en eco katoen. Deze map maakt deel uit van de nieuwste collectie van Sebra: pooldieren & dino's. Deze nieuwe lijn vol speelse en educatieve producten is geïnspireerd op de Scandinavische manier van leven en zit vol kleurrijke motieven en zachte tonen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.250.070.320.67
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.
Collectie Dino & Arctic collectie van Sebra
Inspiratie en stories