super handpop 'wolf en de drie biggetjes'

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ09184

Een sprookje verteld van generatie op generatie. Een toonbeeld van moed én een verhaal dat je kleintjes helpt hun angsten te overwinnen. Drie...

49,99 €

Add to my wishlist

Een sprookje verteld van generatie op generatie. Een toonbeeld van moed én een verhaal dat je kleintjes helpt hun angsten te overwinnen. Drie kleine biggetjes (vingerpopjes) trotseren de grote, boze wolf (handpop). Eenmaal het sprookje ten einde, worden huisjes en biggetjes veilig opgeborgen in de buik van de gastvrije wolf. Met 1 wolf, 3 biggetjes en 3 huisjes. De huisjes passen ook in elkaar. Voor sprookjesliefhebbers vanaf 9 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3016200.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86155