super interessant boek 'Het wonderlijke insectenboek'

Staat: Nieuw product

Lannoo

KZ40573

Keicool boek voor kleine fans van insecten in alle soorten en maten ! Natuurlijk mogen grote mensen ook meelezen en ontdekken ;-)

24,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

Ontdek de fascinerende wereld van de sterkste, nuttigste, lastigste en succesvolste dieren op aarde! Insecten zijn in zowat alles kampioen. Ontdek insecten in alle maten en vormen, insecten die zo groot zijn als je hand of zo klein dat ze kunnen landen op een pluisje. Lees meer over hun vreemde familieleven, hun gemene streken, hun kennis van priemgetallen en hun talent voor lichtshows. Insecten zijn de sterkste, nuttigste, lastigste en succesvolste dieren op aarde.

Auteurs: Bart Rossel & Medy Oberendorff. Aantal pagina's: 80. Afmetingen: 380x280 mm.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.0150.3750.2751.27
Lannoo Kind & Jeugd: Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.

product referentie :9789401441261