Ronde tafel met opbergvak

Super knappe ronde tafel met opbergvak

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT148

Deze multi-functionele speeltafel van Plan Toys is een ideale match met elke actieve kleuter. Je kan erop tekenen met krijtjes, je kan erop spelen, eten, ... en in het midden is een 'geheim' opbergvak voor al je favoriete speeltjes.

119,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8605

SamenstellingenHout
CollectiePlan Home
TypeTafels
Leeftijdvanaf 3 jaar

Rond houten kinderbureau van Plan Toys op 4 dikke poten, gemaakt uit stevig hout van de rubberboom. De tafel heeft een opening in het midden met rond deksel en is een krijtbord en bureau tegelijk. Helemaal op maat van de allerkleinsten!

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Afmetingen: Ø 55,5 x 30 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout - ethisch verantwoord geproduceerd in Thailand met oog voor de natuur en deel van een herbebossingsprogramma.

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0005.63
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.