Super leuk activiteitenboek - 32 ways to dress up a pig

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZ28208

Mini cadeautjes, maxi pret! (666)

Een leuk activiteitenboekje waarin je een varken 32 verschillende outfits kan geven! Een droom voor mini modeontwerpers en kleine...

4,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG-WG612

Een leuk activiteitenboekje waarin je een varken 32 verschillende outfits kan geven! Een droom voor mini modeontwerpers en kleine dierenliefhebbers. Gewoon pen en potlood in de hand nemen en tekenen maar!
Dankzij het compact formaat kan het boekje heel eenvoudig overal mee naartoe. Geprint met soja inkt op gerecycleerd papier. Aantal pagina's: 32.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8.512.500.13
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories