Super leuk sorteerspel - Op de boerderij

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19091

(old) Mijn eerste spellen van HABA (2)

Welk dier hoort in welke stal? Kleine ontdekkertjes komer er achter door de vorm van de houten stukken. Twee verschillende speelborden en het...

34,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5899

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 2 jaar
Welk dier hoort in welke stal? Kleine ontdekkertjes komer er achter door de vorm van de houten stukken. Twee verschillende speelborden en het extra dobbelspel zorgen voor veel afwisseling en een heleboel plezier. Een beestachtig vrolijk sorteerspel voor 1 tot 4 dierenvrienden vanaf 2 jaar. Inhoud: 8 grote houten stukken voor kleine handen, 1 dobbelsteen, 2 speelborden.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
333500.35
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie (old) Mijn eerste spellen van HABA
Inspiratie en stories