Super leuk sorteerspel - Op de boerderij

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19091

(old) Mijn eerste spellen van HABA (2)

Welk dier hoort in welke stal? Kleine ontdekkertjes komer er achter door de vorm van de houten stukken. Twee verschillende speelborden en het...

34,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5899

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 2 jaar
Welk dier hoort in welke stal? Kleine ontdekkertjes komer er achter door de vorm van de houten stukken. Twee verschillende speelborden en het extra dobbelspel zorgen voor veel afwisseling en een heleboel plezier. Een beestachtig vrolijk sorteerspel voor 1 tot 4 dierenvrienden vanaf 2 jaar. Inhoud: 8 grote houten stukken voor kleine handen, 1 dobbelsteen, 2 speelborden.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
333500.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie (old) Mijn eerste spellen van HABA
Inspiratie en stories