magneetspeldoos 'Dierensafari'

Super leuke magneetspeldoos - Dierensafari *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB221

Ga waar en wanneer je wil op safari met deze plezant magneetdoos vol knotsgekke dieren. Je kan deze doos makkelijk meenemen voor onderweg, op restaurant of als je even moet wachten bij de dokter. En je bepaald zelf welk dieren je maakt ...

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Een giraf met een olifantenkop? Een krokodil met leeuwenpoten? Bij deze praktische  magneetspeldoos 'Dierensafari' van HABA is alles mogelijk. Van volstrekt normaal tot heel erg gek … de giraf, krokodil, leeuw, aap en olifant kunnen altijd weer anders worden samengepuzzeld voor allerlei taferelen in het oerwoud of de steppe. Bevorderd de creativiteit en vindingrijkheid van jong en oud.

Inhoud: 1 doos met handvat, 4 achtergrondbeelden, 2 gestanste kaarten met 34 magnetische plaatjes.

Afmetingen: 23,5 x 18,5 cm
Materiaal: magneetfolie, karton
Leeftijd: geschikt voor kleine speelvogels vanaf 3 jaar - waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar wegens de kleine onderdelen en verstikkingsgevaar.

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.6523.30.459
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :303387