tente à suspendre 'chevalier'

super leuke riddertent

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19099

Deze speeltent is de mooiste schuilplek van het hele kasteel! Hij is perfect voor alle dappere ridders die graag spannende avonturen beleven en...

189,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Deze speeltent is de mooiste schuilplek van het hele kasteel! Hij is perfect voor alle dappere ridders die graag spannende avonturen beleven en af en toe ook even moeten uitrusten Materiaal: katoen/polyester met kunststof ring. Om op te hangen aan het plafond!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13521002
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :2994