Super leuke set van 12 papieren bekers - Eenhoorn

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC041

Alles voor een eenhoorn feestje (49)

Heb je een unicorn-fan in huis? Dan mogen de papieren bekertjes met eenhoorn print uit de A Little Lovely Company Celebrations collectie niet op haar feestje ontbreken.

Perfect voor een magische verjaardagstoost onder BFF's.

1,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PTCUUN08

CollectieLovely Party
TypeBekers
KleurRoze
A Little Lovely Company figuurEenhoorns

Serveer kinderchampagne aan alle vriendinnetjes in deze oh zo schattige roze bekertjes of vul de eenhoorn-bekers met bijvoorbeeld lekkere popcorn als traktatie in de klas. In deze set zitten 12 bekertjes uit stevig papier. Ga je helemaal voor een magisch unicorn thema? Combineer de bekertjes dan met de andere eenhoorn producten uit de Celebrations collectie van A Little Lovely Company.

Inhoud: 12 bekers

Afmetingen: 7,4 x 8,6 x 7,4 cm

Materiaal: papier

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen.

Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
88150.08
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !
Collectie Alles voor een eenhoorn feestje
Inspiratie en stories