super lieve muursticker 'Love always'

super lieve muursticker 'Love always' *

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

KZ26892

Decoratieve muursticker van een cirkel met de handgeschreven tekst ‘Love always’ en lieve hartjes. Met de Love always muursticker geef je...

9,95 €

Add to my wishlist

Decoratieve muursticker van een cirkel met de handgeschreven tekst ‘Love always’ en lieve hartjes. Met de Love always muursticker geef je de kinderkamer in een paar tellen een nieuwe look! De set bevat 1 grote en 34 kleine stickers. Ook leuk om een deur of kast op te knappen! Afmetingen: 21,5x21 cm (grote sticker).

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.52100.35
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!

product referentie :WSLA004