Super muziek knikkerbaan - basis set *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13980

HABA knikkerbaan (44)

Een knikkerbaan is een creatief speelsysteem. Het bevordert ruimtelijk denken, geduld en fijne motoriek. Het geeft ook inzicht in het principe...

99,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3971

CollectieKlassieke knikkerbanen
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 3 jaar
Een knikkerbaan is een creatief speelsysteem. Het bevordert ruimtelijk denken, geduld en fijne motoriek. Het geeft ook inzicht in het principe van oorzaak en gevolg alsook de beleving van statische wetten.
Inhoud: 29 onderdelen met oa transparante klankbuizentunnel. Heerlijk om klankspellen in beweging te zien en willekeurig te combineren van de klankelementen voor talloze geluidseffecten.
Leeftijd: 3 - 10 jaar. Opmerking: Alle HABA-bouwsystemen (bouwblokken, knikkerbaan, techniek ontdekken) zijn met elkaar te combineren.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
31.710.652.23.602
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en stories