super muziek knikkerbaan 'basis set'

super muziek knikkerbaan 'basis set'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13980

HABA knikkerbaan (33)

Een knikkerbaan is een creatief speelsysteem. Het bevordert ruimtelijk denken, geduld en fijne motoriek. Het geeft ook inzicht in het principe...

99,95 €

Add to my wishlist

Een knikkerbaan is een creatief speelsysteem. Het bevordert ruimtelijk denken, geduld en fijne motoriek. Het geeft ook inzicht in het principe van oorzaak en gevolg alsook de beleving van statische wetten.
Inhoud: 29 onderdelen met oa transparante klankbuizentunnel. Heerlijk om klankspellen in beweging te zien en willekeurig te combineren van de klankelementen voor talloze geluidseffecten.
Leeftijd: 3 - 10 jaar. Opmerking: Alle HABA-bouwsystemen (bouwblokken, knikkerbaan, techniek ontdekken) zijn met elkaar te combineren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
5230103.9
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :3971

Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en thema's