ours teddy-pantin Bobby

super schattige teddybeer Bobby

Staat: Nieuw product

Steiff

KZ19470

Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Deze pluche Teddybeer Bobby is op zoek naar een vriendje....

59,90 €

Product niet beschikbaar op dit moment

Add to my wishlist

Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Deze pluche Teddybeer Bobby is op zoek naar een vriendje. Bobby kan mee op stap in de buggy, in de auto en 's avonds kan hij samen met jouw kleine spruit lekker indommelen.

Afmetingen: 30 cm groot. Materiaal: 80% polyester & 20% acryl, vulling is polyester. Wasbaar op 30° wassen. Met gele "knop in oor"-label dat aantoont dat ze authentiek zijn en uit de beste familie komen.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03000.35
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.