NULL

super spannend vuurdrakenspel (5-99j)*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19219

Gezelschapsspelen van HABA (125)

In het dal van de vuurdraken borrelt het vervaarlijk onder het aardoppervlak... De kolossale vulkaan Rubino staat na duizend jaar op het punt van...

37,50 €

Add to my wishlist

In het dal van de vuurdraken borrelt het vervaarlijk onder het aardoppervlak... De kolossale vulkaan Rubino staat na duizend jaar op het punt van uitbarsten! De drakenruiters kunnen er amper op wachten, want volgens de overlevering borrelen er uit de vulkaan waardevolle drakenrobijnen op. Wie met tactische vaardigheid en een beetje geluk bij het dobbelen zijn figuren rond de vulkaan laten vliegen en de meeste van de begeerde drakenrobijnen verzamelt, wordt aan het eind als de onoverwinnelijke drakenruiter in de geschiedenis opgenomen! Een überspannend spel dat je met 2 tot 4 personen kan spelen.


Leeftijdvanaf 5 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :7322

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en thema's