Super spionnenbril

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER350

Wie houdt er niet van een beetje spioneren? Met deze coole gadget wordt je een superspion!! Deze super coole zonnebril geven je ogen in de achterkant van je hoofd. Handig tijdens geheime missies en precaire situaties, met behulp van deze bril weet je altijd wie je probeert te besluipen. Zo zie je perfect wat er achter je gebeurt.

4,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3761408

TypeImitatiespeelgoed
KleurZwart
Leeftijdvanaf 3 jaar

Super coole Super Spy spionnenbril van Tiger Tribe met gedeeltelijk gespiegelde lenzen aan de binnenranden zodat je zowel naar voren als naar achteren kan kijken. Super Spy-bril

Het perfecte kleine geschenkje, deze bril zal helpen om geheim agentspelletjes een stuk leuker te maken.

Afmetingen doosje: 15,1 x 8,1 x 4 cm
Leefitjd: vanaf 3 jaar

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!