Super stoere verkleedjurk Superheldin

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

Be your own superhero! Met dit supercool verkleedkostuum is het alvast geen probleem, de outfit bestaat uit een fel blauw spandex topje met gouden rand en een vilten bliksem op de borst. De glitterrode tule rol - met ontelbaar veel laagjes - is heerlijk stoer en toch meisjesachtig. Het hele jurk is afgewerkt met gouden riem en rood/gouden cape.

Kortom: een top verkleedoutfit voor carnaval!

29,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 67285

PersonageSuperheld
TypeVerkleedjurken
KleurMeerkleurig

Stoer en elegant tegelijk: dit superheldin verkleedkleed is een supercool ontwerp van Great Pretenders uit Canada. Leuk om elk verkleedmoment te overwinnen met stijl en originaliteit!

Leeftijd: 5-6 jaar

Great Pretenders is een tof Canadees kindermerk - opgericht in 1989 - met een geweldige collectie verkleedkostuums en accessoires in prachtige (velours)stof. Stuk voor stuk van hoge-kwaliteit, ontworpen met oog voor detail en ideaal voor kinderen om hun creativiteit en verbeelding al van het prille begin te stimuleren. Wat wil jij vandaag zijn? Een heldhaftige superheld, schattig lieveheersbeestje of stoere ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer is dan alleen maar een kostuum aantrekken. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten, plus rollenspel helpt kinderen zichzelf uit te drukken en te ontwikkelen. Ontdek alle geweldige verkleedoutfits van dit tof Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Anne N.
  •  de 24/12/2019
Mooi
Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen! Ben jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Rollenspel maakt de wereld meer begrijpbaar voor kinderen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten. Hoe gaat het sprookje van Great Pretenders nu verder? Ontdek alle verkleedoutfits van dit Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!