Super uitgeruste glow-in-the-dark schoolset Spooky - zwart *

Staat: Nieuw product

Lässig

LSG035

Spooky Collectie van Lässig (22)

Goed begonnen is half gewonnen. Met deze schoolset haal je alles in huis om je hartendief perfect uitgerust op pad te sturen.

Vol te gekke features, met oog voor detail en gemaakt uit waterafstotend materiaal. Met de rugzak en turnzak heb je genoeg ruimte om alles een plaatsje te geven. De pennenzak en geldbeugel maken het geheel af en in de pennenmap zitten alvast een hele collectie leuke kleurpotloden. Wij zeiden het al: tot in de puntjes! :-)

199,95 €

119,97 €

Zet op mijn verlanglijstje

Helemaal compleet, helemaal klaar voor school met de Spooky Schoolset Black van Lässig. Deze set bevat alle benodigdheden voor een geslaagd schooljaar: een rugzak, turnzak, een pennenzak, pennenmap met potloden, lat en gom ... en een portemonee'tje, allemaal in het trendy spooky design dat als extra verrassing licht geeft in het donker.

Enkele van de leukste features van onder andere de rugzak op een rijtje:

- Lichtgewicht tassen en tegelijk erg ruim, elk stuk heeft leuke extra details.
- De rugzak sluit met een mini turn rotaryt fastner van Fidlock® en heeft een aangename zachte achterkant die comfortabel zit op de rug.
- Met geïntigeerde regen cover.
- Comfortabele extra heup- en borstriempje voor extra stabiliteit zodat de rugzak goed op de rug zit en niet afzakt. De heupriem kan verwijderd worden.
- De rugzak is voorzien van reflectors, dit zorgt voor extra veiligheid op weg van en naar het school. Alles heeft een glow-in-the-dark spookjesprint.
- Naast de schooltas zit er ook een turnzak, pennenzak, portemonee voor rond de nek te dragen en pennenmap in deze set.
- In de pennenmap zitten super leuke Staedtler® potloden.

Materiaal: 100% polyester - waterafstotend

Het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. Lässig betekent: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.40.270.242.04
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.

product referentie :1205001015

Collectie Spooky Collectie van Lässig
Inspiratie en stories