papier peint 'Swap' super cool

supercool 'Swap' behangpapier

Staat: Nieuw product

Room Seven

Field of Flowers van Room Seven (12)

Sluit je ogen, droom weg naar een grasweide vol zomerse bloemen en voel een lichte bries door de bomen waaien...

DIT PRODUCT IS OP BESTELLING EN HEEFT EEN LANGERE LEVERTIJD.

49,95 €

Add to my wishlist

Sluit je ogen, droom weg naar een grasweide vol zomerse bloemen en voel een lichte bries door de bomen waaien... Het nieuwe behangpapier van Room Seven is gearriveerd! Field of flowers is een collectie met fleurige prints in pastelkleuren voor echte girly’s. Wondermooie bloemen ontkiemen uit een kleurenspel van zacht roze en lichtblauw met fris limoengroen en funky oranje. Traditionele strepen en retro, geometrische vormen vervolledigen de look. Het idyllische Field of flowers behang herinnert je eraan dat de zomer nooit ver weg is!

Het Swap behang uit de field of flowers collectie is gemaakt in samenwerking met het Spaanse Coordonné, fabrikant en distributeur van exclusief behang en stoffen.
Een rol is 0.53m breed en bevat 10m behang. Keuze uit 3 prachtige kleurvarianten.
Lengte van het patroon: 53 cm.

Opgelet: Het behang kan niet worden geretourneerd omwille van de aard van het product. Twijfel je? Contacteer ons op welcome@kleinezebra.com voor een betalend sample aan €2/stuk. Het behang is enkel te verkrijgen op bestelling en heeft een levertijd van minimum 3 weken.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
53100001
Room Seven - Room Seven is een Nederlands bedrijf, opgericht door Brecht Olsthoorn. Ze is de dochter van de oprichters van Oilily en maakt nu zelf kinderkleding. Ze combineert in haar spulletjes perfecte kwaliteit met hedendaagse flair. De collectie bestaat uit zachte kleurtjes, lichte stoffen en aparte designs. Room Seven zorgt ervoor dat uw kind zo lang mogelijk van zijn mooie spulletjes kan genieten!
Collectie Field of Flowers van Room Seven
Inspiratie en thema's